Szakterületünk

Tanácsadás

Ha nem biztos a helyes megoldás kiválasztásában segítünk Önnek. Nem biztos, hogy laikusként színes prospektusok alapján a helyes döntést hozzák a megoldások kiválasztása során. Mi legjobb szakmai tudásunk szerint segítünk Önnek dönteni.

On-line vendégkönyvünkbe látogatóink kérdéseket tehetnek fel.

Személyes találkozás lehetősége esetén részletesen megismerhetjük igényeiket, és kérdéseikre választ adhatunk.

Tervezés

Megbízás szerint elkészítjük a megvalósításhoz szükséges kiviteli és engedélyezési terveket. Igény szerint több alternatív megoldást is kidolgozunk, hogy jó döntésüket segítsük. Együttműködő partnereinkkel statikus, építész, villamos tervek készítését is vállaljuk. Elvégezzük a szükséges szakági, szolgáltatói egyeztetéseket, azokat dokumentáljuk.Az engedély köteles terveket megbízás esetén a szolgáltatóval engedélyeztetjük.

Kivitelezés

Elvégezzük a kivitelezési munkákat saját vagy az Ön által biztosított tervek alapján, igényei szerint. A szükséges anyagokat megállapodás szerint beszerezzük. Teljes körű - generál kivitelezést - is vállalunk.

Műszaki ellenőrzés

Szakági műszaki ellenőrként közreműködünk a kivitelezés megvalósításában. Lebonyolítói feladatokat is elvégzünk meghatalmazásunk erejéig.

Szerviz és karbantartás

Országos szervízhálózat tagjaiként végezzük a Buderus, Radiant és az UNICAL kazánok üzembe helyezését, garanciális javítását, és garanciális időn túli fizető javítását, karbantartását, biztonságtechnikai felülvizsgálatát. Megállapodás alapján a teljes rendszer karbantartási, javítási munkáit is vállaljuk.